16.11. 2014 21:52#24947 Buk Englerův - Fagus engleriana 1 Buk Englerův - Fagus englerianaČeleď: Fagaceae - bukovitéMísto: Dendrologická zahrada Průhonice BUK Rody A-Z: Buk - FagusDřeviny A-Z: Buk lesní - Fagus sylvaticaStromy listnaté opadavé A-Z: Buk Englerův - Fagus engleriana, Buk japonský - Fagus japonica, Buk lesní - Fagus sylvatica, Buk taurský - Fagus x taurica, Buk velkolistý - Fagus grandifolia, Buk východní - Fagus orientalis, Fagus engleriana | | | | G | B | Y | Biolib | Botany | Wikipedia: CS, SK, EN, DE, PL | iNaturalist | Garden.org Marie Fárová | Zaslat příspěvek cz Marie FárováBuk Englerův (Fagus engleriana) cz Marie FárováBuk Englerův (Fagus engleriana) cz Marie FárováBuk Englerův - habitus v říjnu (Fagus engleriana) cz Marie FárováBuk Englerův - větévka s listy (Fagus engleriana) cz Marie FárováBuk Englerův - větve s listy (Fagus engleriana)
16.11. 2014 22:21#24948 Buk Englerův - Fagus engleriana 2 Paní Marie, fotografie se 3 buky je opravdu nádherná. Ta se Vám opravdu povedla. Hned mne napadlo, že jeden buk je málo. Dva už je víc, ale tři vedle sebe tvoří krásné společenství. Tak jak v numerologii 1 - já, 2 - já a ty, 3 - já, ty a on/ona/oni.YOS | Všechno jde tak, jak má jít. Zaslat příspěvek
05.07. 2016 21:34#29767 Buk Englerův - Fagus engleriana 3 Buk Englerův - Fagus englerianaČeleď: Fagaceae - bukovitéMísto: Dendrologická zahrada PrůhoniceMarie Fárová | Zaslat příspěvek cz Marie FárováBuk Englerův - v květu (Fagus engleriana) cz Marie FárováBuk Englerův - v květu (Fagus engleriana) cz Marie FárováBuk Englerův - v květu (Fagus engleriana) cz Marie FárováBuk Englerův - větévka s květy (Fagus engleriana) cz Marie FárováBuk Englerův - větévka s květy (Fagus engleriana)