Jaký strom - pokud možno rychle rostoucí na výšku - by jste mi poradili? jedná se o světlé místo ve více jílovité půdě, u zdi, skrýté před větrem? moc se mi líbí červený javor, ale nikde jsem nenašla, jak rychle roste.
Děkuji moc za rady:)

. Má dlouhé, zpeřené, voňavé listy. Kvete nenápadně. Za to má nápadné červenohnědé lusky asi 25cm dlouhé a 2cm široké, ze kterých si můžete udělat pivo
. 2. kvetoucí strom - Slivoň jezojská. 3. Líska obecná. 4. Borovice.4 typy. 1. strom s trojitými trny Dřezovec trojtrnný. Možná se kluci o ně popíchají :D . Má dlouhé, zpeřené, voňavé listy. Kvete nenápadně. Za to má nápadné červenohnědé lusky asi 25cm dlouhé a 2cm široké, ze kterých si můžete udělat pivo :P. 2. kvetoucí strom - Slivoň jezojská. 3. Líska obecná. 4. Borovice.
Dvě poznámky :
1. Nevím, jak by bylo možno z lusků dřezovce udělat pivo a proč. V době zralosti jsou to suché lusky bez jakýchkoliv sacharidů. Patrně zde došlo k záměně za lusky rohovníku, Ceratonia siliqua, které obsahují určité procento cukrů.
2. Líska obecná není strom, ale keř. Stromovité jsou líska turecká, Corylus colurna a líska čínská, Corylus chinensis.